Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ...



Με τον ερχομό του τελευταίου μήνα του έτους είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία που θα μας συνοδεύει για πάντα.



Στα πλαίσια του ‘’Μήνα Εφηβείας’’ που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από τον εκδοτικό οίκο Πατάκη και με αφορμή το βιβλίο «Αλάστρα» του Γιώργου Παναγιωτάκη, το σχολείο μας συμμετείχε στη δημιουργία μίας ταινίας μικρού μήκους , βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο.








Η δημιουργία της ταινίας πραγματοποιήθηκε σε έναν κύκλο δύο ημερών, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα,  όπου την πρώτη έγιναν τα γυρίσματα και τη δεύτερη το μοντάζ και η μουσική επένδυσή της, παίρνοντας την σκυτάλη από μια άλλη ομάδα μαθητών που είχε φτιάξει πριν το σενάριο.
Μετά από αρκετές ώρες επαφής με την τέχνη του κινηματογράφου βγήκαμε από τα στούντιο συνεπαρμένοι και αρνούμενοι να αφήσουμε πίσω μας αυτόν τον κόσμο. 




Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό του UTech Lab και την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης του Ευγενιδείου, καθώς και τον υπεύθυνο του εκδοτικού οίκου «Πατάκης» κο Δικαίο Χατζηπλή και το συγγραφέα του βιβλίου κο Γιώργο Παναγιωτάκη , για την ευκαιρία που μας έδωσαν.










Ευελπιστούμε να ξαναβρεθούμε στους χώρους του Ευγενιδείου Ιδρύματος και να ξανασυμμετάσχουμε σε ένα παρόμοιο project.

Καλογεράκου Παναγιώτα Β2
Βλαχοδήμου Ιωάννα Β1





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου