Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Gri-MO(i)RE!

Πέντε νέα παιδιά, ο Insano (Σμαρλαμάκης Δήμος), ο Adox (Γκόκας Γιάννης), ο Raskal (Σοφιανός Μάριος), ο Vertigo (Γριβογιάννης Κωνσταντίνος) και ο Jeyel (Κατσαρός Αντρέας), αποφάσισαν να εκπροσωπήσουν την περιοχή τους δημιουργώντας ένα  Hip-hop συγκρότημα αφιερώνοντας χρόνο, προσπάθεια και πολύ δουλειά. 

Χωρίς ιδιαίτερες μουσικές γνώσεις αλλά αρκετό μεράκι κατάφεραν με τα κομμάτια τους να περάσουν μηνύματα, θίγοντας προβλήματα τα οποία απασχολούν όλους μας. 
Ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο οι Grimoire Heart χάρισαν σε όλους μια αξέχαστη « Νύχτα με το Grimoire » στον Βοτανικό Κήπο της Πετρούπολης, ένα live που εξελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στο οποίο συμμετείχαν και οι Puzzle από το Ίλιον, καθώς και ο Πέτρος Μ.Β.Ψ από το Περιστέρι.

 Σύμφωνα με την τελευταία ραδιοφωνική τους συνέντευξη, στην σχολική μας εκπομπή, πληροφορηθήκαμε ότι ετοιμάζουν νέα κομμάτια τα οποία ευελπιστούμε να ακούσουμε σε ένα επόμενο live που θα κάνουν. 
Ελπίζουμε να συνεχίσουν να εξελίσσονται και φυσικά, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά για τις Πανελλαδικές τους εξετάσεις!!


Επιμέλεια άρθρου:   Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου  Β’2
                                     Κωνσταντίνα Καρανίκα  Β’2

                                     Μαριαλένα Κατσανού  Β’2

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη τους στο μαθητικό μας ραδιόφωνο και μερικά κομμάτια τους:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου